Ontzorging van uw zaak = onze taak!

“Het delen van onze expertise middels veiligheidsopleidingen en – diensten kan écht het verschil maken in uw preventieve bedrijfsvoering. Go2Academy is volop in ontwikkeling en onze missie is uw maximale (bedrijfs)veiligheid!”

logo go2academy

Go2Academy – safety & training is in 2015 ontstaan onder de naam Promeon Academy en is in de tussenliggende jaren overgenomen en uitgegroeid tot een zelfstandige opleidingsorganisatie met 4 professionele instructeurs en een opleidingsmanager/eigenaar Mandy Smetsers.

Levens redden leer je niet enkel en alleen uit het boekje. Uiteraard is er een stukje theorie tijdens de lessen, maar Go2Academy onderscheidt zich door de focus te leggen op toepassing van deze theoretische kennis in de praktijk.
De lessen van Go2Academy zijn altijd levendig en leuk. Er wordt veel geoefend in levensechte scenario’s met realistische oefenpoppen en simulatie middelen. Soms wordt ook gebruik gemaakt van de inzet van een LOTUS, om de cursisten nog meer ervaring op te laten doen.

Er is veel aandacht voor de cursist en ook voor een goede verzorging tijdens de dag: heerlijke koffie en een goede Brabantse lunch bij dagcursussen. De trainingen worden verzorgd door ervaren, gecertificeerde en bevlogen instructeurs, welke veelal werkzaam zijn in de spoedeisende hulpverlening (ambulance en brandweer).

Om ondernemende klanten zoveel mogelijk werk uit handen te nemen, verzorgt Go2Academy ook de gehele cursistenadministratie en de cursistenplanning. De gevolgde trainingen per cursist worden geregistreerd en de cursisten worden tijdig opnieuw uitgenodigd voor herhalingstrainingen. De medewerker is altijd goed getraind, je hebt er geen omkijken meer naar.

Alle open inschrijvingstrainingen van Go2Academy worden op een hele bijzondere opleidingslocatie in het monumentale Oirschot (Noord-Brabant) gegeven: een innovatieve zichtstal voor varkens. Vanaf een groep van 6 medewerkers gaat de voorkeur uit naar een training op de bedrijfslocatie van de opdrachtgever, omdat we de training dan specifiek kunnen toespitsen op de bedrijfsactiviteiten en – locatie.
Naast het verzorgen van veiligheidstrainingen zijn wij gespecialiseerd in het adviseren en ondersteunen bij het opstellen en toetsen van de risico inventarisatie en evaluatie (RI&E), het onderhouden en keuren van blusmiddelen en de verkoop van aanvullende materialen op het gebied van AED, EHBO en BHV. Wij staan voor u klaar om de veiligheid binnen uw bedrijf, instelling en/of thuissituatie in één klap volledig op orde te brengen én te houden.

Benieuwd hoe u uw zaken veiliger kunt organiseren?

Bel 06-10924904 voor een vrijblijvend advies of mail: info@go2academy.nl